Recreatie

Recreatie

Voor alle informatie over ons park belt u: 0346-561433.

Ons park is een recreatieparadijs. Mede door een actieve recreatievereniging worden er veel evenementen georganiseerd zoals zwem- en viswedstrijden, sportdagen, barbecue’s, dans-, kaart-, film en bingo-avonden. Voor de kinderen zijn er speciale programma’s. Zwemmen kunt u niet alleen voor uw deur, maar ook in het strandbad met zonneweide en speeltoestellen voor de kinderen. Hier kunt u alleen gebruik van maken als u bij ons een staanplaats heeft.

Watersport
Het mooie plassengebied van ons recreatieoord is in de vorige eeuw ontstaan door afgraving voor turfwinning. Mede onder invloed van wind en water zijn de plassen ontstaan.
Karakteristiek voor het gebied zijn de fraai begroeide eilandjes onverwachte doorkijkjes en doorvaart-mogelijkheden zorgen. Wie de plassen opgaat komt letterlijk in rustig vaarwater, zonder motorboten. Zij bieden vele mogelijkheden voor watersporters met  roeiboten, kano’s en surfplanken.

Waterkwaliteit en zwemmen
De waterkwaliteit in onze plassen is uitstekend en voldoet aan de normen. Zwemmen kunt u niet alleen voor uw deur, maar ook in het strandbad met zonneweide en speeltoestellen voor de kinderen.

Ontspanning
Mede door een actieve recreatievereniging worden er veel evenementen georganiseerd voor een ieder die er aan wil deelnemen. Om maar enkele voorbeelden te noemen: zwemwedstrijden, viswedstrijden en sportdagen, barbecue’s, dans- en kaartavonden, film bingo-avonden. ook voor kinderen zijn er programma’s. In ieder geval voor elk wat wils.

Vissen
De plassen zijn een paradijs voor de liefhebbers van de hengelsport. Niet alleen vanaf de wal is het goed vissen, maar vooral ook vanuit een bootje. U kunt rustig veel vangen, er wordt jaarlijks vis uitgezet.

Contact opnemen?

Activiteiten

Activiteit 1

Twee courts voor een lekker partijtje tennis

Activiteit 2

Een voetbalveld voor alle sporten en evenementen

Activiteit 3

Een strandbad, zonneweide en speeltoestellen voor de kinderen.

Activiteit 4

Ruim baan voor de sportieve visser